Διεθνής Διάκριση για την 2yolk

 

M’ ένα χάλκινο βραβείο Pentawards στην κατηγορία “Food/Soups Ready to eat dishes”, επέστρεψε η 2yolk από το Παρίσι για τις συσκευασίες που δημιούργησε για την αλυσίδα                                 των ιταλικών deliveryL’Artigiano .                                                                                                                                                                                       Οι συσκευασίες αποτυπώνουν την ατμόσφαιρα μιας ιταλικής τρατορίας και ήταν σχεδιασμένες σαν ένα ξύλινο κουτί γεμάτο φρέσκα υλικά.

Τα Pentawards είναι ο πρώτος παγκόσμιος διαγωνισμός αφιερωμένος εξ ολοκλήρου στο σχεδιασμό της συσκευασίας. Η διεθνής κριτική επιτροπή αποτελείται από 12 ειδικούς στο σχεδιασμό της συσκευασίας, υπό την προεδρία του Gerard Caron.  Φέτος υποβλήθηκαν 1219 έργα από 46 χώρες. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 4 Οκτωβρίου 2012, στο Grand Opera Ballroom του Intercontinental Hotel Le Grand και τα βραβευμένα έργα θα δημοσιευτούν σε μια ειδική έκδοση του γνωστού εκδοτικού οίκου βιβλίων τέχνης TASHEN.

“Στην 2yolk είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς είναι το πρώτο διεθνές βραβείο που αποσπά η εταιρία. Τέτοιες διακρίσεις στο δύσκολο περιβάλλον που βιώνουμε, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε, να προσπαθούμε και να ελπίζουμε για περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.”

Leave a Comment